Udlejning af erhvervslokaler

ibo har opnået stor erfaring med udlejning igennem vores mange år på markedet for erhvervsejendomme. Hvis du er interesseret i at udleje din erhvervsejendom, kan ibo´s erhvervsmæglere hjælpe dig igennem hele processen.

I vores samlede ejendomsportefølje arbejder vi med erhvervslokaler til kontorer, detailhandel samt lager og produktion i forskellige størrelser og prisklasser. Vi ved derfor også, at der er stor forskellighed i, hvad kundernes individuelle mål og behov er. ibo´s erhvervsmæglere vil afdække dine ønsker igennem dialog og samarbejde, så du kan opnå et tilfredsstillende resultat med udlejningen af din erhvervsejendom.

Vi vil gerne sikre vores kunder den højeste kvalitet, og tilstræber det ved at opfylde dine behov. Igennem hele processen vil vi tage udgangspunkt i dine ønsker for udlejningen af din erhvervsejendom, og vi bibeholder derfor en vedvarende dialog og opfølgning, hvor du vil blive opdateret. Vi tilstræber langvarige relationer med vores kunder, og det opnår vi ved at sikre dig resultater, som du kan være tilfreds med.

Bred ejendomsporteføjle for bedre eksponering af din erhvervsejendom

Det kan vi gøre med vores store ejendomsportefølje, der sikrer dig stor eksponering af din erhvervsejendom. ibo har et større netværk af lejere og udlejere, som din ejendom vil blive en del af. Vores søgeagent gør det muligt for potentielle lejere at finde lokaler, der matcher deres kriterier. Denne effektive og præcise søgning er let at benytte for brugere, men den sikrer også dig en nem og hurtig proces, hvor der bliver skabt kontakt til potentielle kunder, der selv har efterspurgt en type erhvervslokale, der matcher din erhvervsejendom.

ibo´s erhvervsmæglere har endvidere opbygget et stort kendskab til det lokale område, hvori vores erhvervslejemål befinder sig. På baggrund af dette kendskab kan vi give dig en professionel vurdering af potentialet for fremtidig udlejning. Vi holder os konstant opdateret om lokalområdet og erhvervslivet, så vi altid kan give en professionel vurdering. Det gælder hvad enten du udlejer erhvervslokaler til detailhandel, kontor, lager eller produktion.

Vores professionelle erhvervsmæglere har tilegnet sig kompetencerne til at give dig professionel rådgivning, så du kan træffe en beslutning på det rette grundlag. Uanset hvad dine mål og ønsker er, og hvilke kompetencer du har brug for, så kan ibo´s erhvervsmæglere hjælpe dig med at udleje din erhvervsejendom. Vi står altid til rådighed, og du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om fremtidig udlejning af din erhvervsejendom.