Om ibo

40 års erfaring og omfattende netværk

Med over 7000 løste opgaver i ejendomsbranchen siden 1979 har ibo opbygget et indgående kendskab og en stærk professionalisme omkring leje, salg, køb, rådgivning, udvikling og vurdering af alle former for erhvervsejendomme og lejemål.

Vores erfarne mæglere har oparbejdet store kundenetværk samt et detaljeret indblik i markedet for hele Sjælland med særlig ekspertise indenfor Storkøbenhavn og letbaneområdet.

Uafhængig og uvildig rådgivning

En vigtig værdi hos ibo er vores uafhængighed og frihed.

Den sikrer vores kunder, at den rådgivning, vi tilbyder, er helt fri af blandt andet franchiseaftaler med kreditforeninger og banker.

Friheden til at kunne levere en uvildig rådgivning er central for vores virksomhedsprofil, og det er uanset om du som kunde søger et andet og bedre lejemål, investeringsejendom med det rigtige afkast, en professionel og objektiv ejendomsvurdering – eller efterspørger ekspertise og kompetencer i relation til ejendomsudvikling.

Helhedsperspektiv som forretningsgrundlag

Lige siden vores stifter Carsten Thieme etablerede ibo i 1979, har vi hjulpet kunder i et helhedsperspektiv.

I dag er det 2. generation, med Dorte Thieme i spidsen, der driver virksomheden i partnerskab med ejendomsmægler og medejer Mark Backhausen. Meget har udviklet sig siden, både ift. branchen, digitalisering, lokalområder og demografi, men en ting har ikke rokket sig: ibo’s fundament med kunden i centrum for helhedsorienterede løsninger.

Lange relationer og sikkerhed

Vores værdiorienterede forretningsmodel har den målbare effekt, at rigtig mange kunder vender tilbage, når de igen en dag står i en situation, hvor vi kan være til hjælp – uanset hvor stor eller lille en opgave, det drejer sig om.
Det er de tætte, menneskelige relationer der er ibo’s røde tråd som forgrener sig til både arbejdsmiljø og kundepleje.

Vi er medlem af DE (Dansk Ejendomsmæglerforening), og det garanterer at alle kunders deponerede midler er i sikkerhed.